1.رمز عبور ساده انتخاب نکنید.
عباراتی ساده مانند 12345 و یا خود نام کاربری، سال تولد و دیگر عبارات قابل حدس را به عنوان رمز عبور انتخاب نکنید و همچنین از رمز عبور یکسان برای سایتهای مختلف (مثل ایمیل یا وبسایتهای دیگر) استفاده نکنید.
2.مراقب ایمیلها و پیامهای جعلی باشید.
مراقب پیامهایی که ارسال کننده از عناوینی چون مدیر، مدیران یا بخش پشتیبانی پروفسورا استفاده کرده است باشید. حتی اگر این پیام از سمت ایمیلهای سایت مانند [email protected] آمده باشد چرا که شیوههایی برای ارسال ایمیلهای جعلی این چنینی وجود دارد.
اخبار مهم در خود سایت و در بخش اخبار منتشر میشود. همچنین مدیریت پروفسورا اقدام به درج نظر در بخش نظرات وبسایت یا ارسال ایمیلهای حاوی پیامهای اخطار یا تبلیغاتی نمی کند. به جد توصیه میکنیم از قرار دادن رمز عبور خود را در اختیار دیگران و به هر عنوانی پرهیز کنید.
دیده شده است در مواردی افرادی با سوء استفاده از عنوان مدیر سایت و با ارسال ایمیل یا درج نظر از کاربران خواسته اند برای مواردی مثل عدم حذف یا افزایش امکانات وبسایت رمز عبور خود را برای آنها ارسال کنند یا در صفحه دیگری وارد کنند، قطعا مدیریت پروفسورا نیازی به دانستن رمزعبور شما یا دریافت مجدد آن ندارد بنابراین هرگونه درخواست این چنینی جعلی و در جهت فریب کاربران می باشد.
3.نام کاربری و رمز عبور خود را فقط در صفحه اول در بخش پنل ورود به مدیریت سایت وارد کنید.
رمز عبور وبسایت خود را فقط در آدرس اصلی سایت وارد کنید. سعی کنید هر باری که میخواهید رمز عبور وبسایت خود را وارد کنید در نوار آدرس مرورگر خود آدرس سایت را چک کنید. ورود رمز عبور شما در هر صفحه یا آدرس دیگری به غیر از آدرس اصلی سایت به احتمال بسیار زیاد به معنی لو رفتن و هک وبسایت شما خواهد بود. یکی از شیوه های رایج برای فریب و هک کاربران و گرفتن رمز عبور آنها طراحی صفحات بسیار شبیه به سایتهای مهم مثل سرویسهای ایمیل یا وبسایت است بنابراین با دقت به آدرس صفحه (در نوار آدرس مرورگر) و ورود رمز عبور در سایت اصلی جلوی سوء استفاده های احتمالی را بگیرید.
4.مراقب ایمیلهای خود باشید.
ایمیل خصوصی که در هنگام ثبت نام از شما پرسیده میشد برای ارسال رمز عبور وبسایت در زمانی که آنرا فراموش کرده باشید استفاده می شود و در وبسایت نیز نمایش داده نمی شود پس آنرا صحیح و با دقت وارد کنید و همچنین توصیه میکنیم که از این ایمیل در مسنجرها (مانند یاهو مسنجر ) استفاده نکنید زیرا احتمال هک شدن آی دی و ایمیلهایی که در مسنجرها استفاده میشود بیشتر است و بسیاری از مشکلات امنیتی وبسایتها (در تمامی سرویس دهندگان) نیز به همین دلیل است. توجه داشته باشید که هک ایمیل شما میتواند باعث سوء استفادههای دیگر و به خطر افتادن امنیت وبسایت شما شود. در صورتی که به هر دلیلی مشکلی برای ایمیل شما ایجاد شد سریعا در بخش تنظیمات وبسایت خود آدرس ایمیل خصوصی و همچنین رمز عبور وبسایت خود را تغییر دهید.
5. موارد امنیتی را هنگام استفاده از کامپیوتر در نظر بگیرید.
از دانلود برنامه ها و فایلهای غیر مطمئن و بخصوص فایلهای اجرایی ( مثل فایلهای EXE ) از سایتهای غیر معتبر پرهیز کنید و از کامپیوتر خود را با نصب آخرین نسخههای نرم افزارهای آنتی ویروس و همچنین به روزرسانی سیستم عامل و مرورگر اینترنت محافظت کنید.
توجه داشته باشید که برنامههای کوچکی وجود دارند که در صورت دانلود و اجرا توسط کاربر اطلاعات مختلف موجود در کامپیوتر و از جمله کلمات عبور مختلف وی را در اختیار هکرها قرار میدهد، بنابراین از دانلود فایلهای اجرایی به هر عنوان (مثل بازی کامپیوتری، موسیقی، نرم افزار مفید و...) از سایتها یا وبسایتهای غیر معتبر خودداری کنید.در صورتی که در کافی نت، دانشگاه و یا دیگر مراکز عمومی از سایت استفاده میکنید مطمئن شوید که کامپیوتر فوق از نظر تروجان یا برنامه های جاسوسی پاک است و ترجیحا در این شرایط رمز عبور خود را بصورت مرتب تغییر دهید.